Language :                                                    

Профил &#

Пред да започнете

Ве молиме бидете сигурни дека сте се дозволи доволно време и се наоѓа во област каде што ќе се добие минимално ниво на нарушување , како што тоа трае околу 3 часа за да ја извршите преку весниците.

Нема да ги упатствата на екранот за секоја хартија пред да почнете. Ќе се заврши три личност документи четири способност трудови еден проективни хартија и позадина податоци формираат Некои од овие документи се темпиран , и кога на временски документи НЕ МОЖЕ да се паузира.

Многу е веројатно дека нема да заврши темпиран трудови во времето што е на располагање. Ако сте истече пред да имаат завршено сите прашања , не грижете се , бидејќи ова се очекува.

Може да најдете дека е корисно да имаат некои молив и парче хартија на рака за темпиран вежби.

Не можете да се вратите назад на хартијата што заминал секој обид да се стори тоа ќе се исклучите од оценувањето.

Ако во било која фаза , сте биле исклучени ќе бидете во можност да се најавите назад и да се продолжи со оценка од следниот хартија тогаш може да контактирате со нас , така што можеме да го отклучите хартијата на која ќе се намали од .

Откако ќе го завршите процесот ние ќе ве контактираме за да организираме повратни информации на резултатите.